Vacature Stage Communicatie

Dagelijkse werkzaamheden

Jouw taken als stagiair worden in overleg samengesteld. Deze kunnen zijn:

  • Je ontwikkelt content en je haalt alles uit de mogelijkheden die kanalen als Instagram bieden. Je weet deze verder te ontwikkelen, je maakt hiervoor ontwerpen en zorgt ervoor dit geïmplementeerd wordt door het team.
  • Je ontwikkelt nieuwe programma formats, samen met jongeren en omroep Gelderland.
  • Je voert taken uit als mediamaker, zoals presentatie, regie, camerawerk, montage, vlogs, enzovoorts.
  • Je schrijft persberichten, je maakt PR-plannen, je staat partners en pers te woord.
  • Je stuurt ons promotieteam aan. Je zet wervingsacties uit op scholen, events, enz. Je zorgt dat jongeren zich als mediamaker gaan binden aan Beeldbrengers

Opdrachtomschrijving

Als stagiair communicatie draag je bij aan het creëren van relevante media, van idee tot eindproduct. Je werkt samen met een enthousiaste groep jonge mensen in het maken van content zoals reportages, vlogs en podcasts. Je ontwikkelt nieuwe concepten en je zet methodieken zoals storytelling in.

Beeldbrengers zet social media in om relevante verhalen te vertellen en interactie met publiek te genereren. Als HBO stagiair Communicatie weet je hiervan gebruik te maken. Je weet alles uit social mediakanalen als Instagram en Youtube te halen.

Aanvullende informatie

Bij Beeldbrengers werk je nauw samen met een team van professionele mediamakers, zowel binnen onze eigen organisatie als met onze externe partners zoals Omroep Gelderland. Je werkt met professionele apparatuur en het Adobe pakket om de producties vorm te geven. Je werkt vanuit ons kantoor in Arnhem, maar je kan eventueel in alle steden waar we actief zijn werkzaamheden uitvoeren.

We bieden een stagevergoeding van € 400,- per maand bij een full time stage. Het aantal uren en werktijden is in overleg. Het is mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Interesse?

Meer informatie opvragen en/of reageren kan uitsluitend per mail: Robin van Wees robin@nimma.nl