Bij Beeldbrengers kan jij media maken over alles wat voor jongeren interessant is. Vanuit zeven plekken in Gelderland (Nijmegen, Arnhem, Zutphen, Doetinchem, Tiel, Ede en Culemborg) leer je van professionals alle vaardigheden die nodig zijn om reportages en vlogs te maken. Je kan aan de slag als presentator, vlogger, cameraman/vrouw, redactiemedewerker en/of editor. De producties worden gebruikt door Omroep Gelderland, lokale omroepen en andere mediakanalen. Je krijgt dus een mooi podium voor jouw producties.

Beeldbrengers is onderdeel van de Maatschappelijke diensttijd (MDT). Dit is jouw ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf. Een kans voor jou om je talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Jouw persoonlijke ontwikkeling en vrijwillige inzet voor anderen maakt onze samenleving sterker!

Wil je meedoen als Beeldbrenger, bijvoorbeeld als presentator, cameraman/vrouw, editor of redacteur? En ben jij tussen de 14 en 25 jaar? Schrijf je dan nu in!