Vacature Stage HBO Communication & multimediadesign

Dagelijkse werkzaamheden

Jouw taken als stagiair worden in overleg samengesteld. Deze kunnen zijn:

  • Je ontwikkelt interactieve media gericht op een jonge doelgroep.
  • Je maakt animaties en andere (bewegende) visuals op basis van de gestelde huisstijl.
  • Je zorgt dat de media gemaakt door onze vrijwillige jongeren passen binnen onze gestelde stijl. Je verzorgt hiervoor de nabewerking.
  • Je hebt een taak in het ontwikkelen van een nieuwe website.
  • Je ondersteunt jongeren in het maken van media en zorgt dat deze aansluiten op de mediakanalen die we gebruiken (zoals Instagram en Tiktok).

Opdrachtomschrijving

Als stagiair communication & multimediadesign draag je bij aan het creëren van relevante media, van idee tot eindproduct. Je werkt samen met een enthousiaste groep jonge mensen in het maken van content zoals reportages en vlogs. Je ontwikkelt nieuwe concepten en je zet methodieken zoals storytelling in.

Beeldbrengers zet social media in om relevante verhalen te vertellen en interactie met publiek te genereren. Als stagiair content design weet je hiervan gebruik te maken. Je kan alles uit social mediakanalen als Instagram en Youtube halen. Je adviseert hoe deze kanalen ingezet kunnen worden binnen Beeldbrengers.

Aanvullende informatie

Bij Beeldbrengers werk je nauw samen met een team van professionele mediamakers, zowel binnen onze eigen organisatie als met onze externe partners zoals Omroep Gelderland. Je werkt met professionele apparatuur en het Adobe pakket om de producties vorm te geven. Je werkt vanuit ons kantoor in Arnhem, maar je kan eventueel in alle steden waar we actief zijn werkzaamheden uitvoeren.

We bieden een stagevergoeding van € 400,- per maand bij een full time stage. Het aantal uren en werktijden is in overleg. Het is mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Interesse?

Meer informatie opvragen en/of reageren kan uitsluitend per mail: Robin van Wees robin@nimma.nl